dinsdag 23 juni 2009

Het EINDE

Je kunt blijven praten. Woorden, woorden, woorden.

Ik zeg niet dat ze nutteloos zijn, en wellicht zijn ze ook nodig, op een bepaald moment.

Maar dan gebeurt het dat ze totaal overbodig worden. Dan zijn ze enkel nog tot last.

Daarom hou ik er mee op. Met praten over dat waar geen woorden komen kunnen.

Mocht het zijn dat je onverwacht – of juist niet – dit blog op je weg vindt en je hebt er zin in, dan mag je me natuurlijk altijd mailen via pcc.uytdenhouwen@telenet.be

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is wat het is Freddy, zo ook de marktplaats die leven heet. Het schrijft met veel genoegen, het leest met plezier en destilleert of het met zichzelf of iets anders te maken heeft. Ook de mixture van dit blog frequenteerde het met een zekere regelmaat en niet zonder genoegen ook jou daarin te herkennen. We zullen zien of het zich wil blijven uitdrukken hier.


Woorden zijn woorden, niet nuttig noch nutteloos, ze zijn als ons zelf de uitdrukking van Zijn, wisselvallige rationele besluiten worden door identiteiten genomen op niet navolgbare veranderlijke gronden. Het is voldoende te weten wat je bent en vervolgens wordt datgene zonder rationaliteit vervolgens gedaan omdat het in de constatering kennelijk gewoon gedaan wordt. Als het niet meer geinspireerd raakt is het dat wat er is, geen besluit. Dank tot zover voor het geschrevene.

René

ikke zei

Blijkbaar wel René. Zo nu en dan lijkt het zich inderdaad nog te willen uitdrukken op dit blog.

Zo nu en dan, toch?

Freddy